Avslappningsmassage

Maria Boeryd
Hem     Samtal     Kurser     Föreläsningar     Avslappningsmassage     Blogg     Om mig     Kontakt

Stressrådgivning

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage är en klassisk massage med syftet att nå en djup avslappning, bli mer uppmärksam på den egna kroppen och upptäcka den möjlighet till medveten närvaro som ges när vi skapar lugn och ro i och omkring oss. Finns det önskemål om intensivare massage av särskilt spända muskler får de extra behandling men med ett bevarat fokus på huvudsyftet med massagen – lugn och ro till kropp och själ!

Så här beskriver några av mina kunder min massage:

Avslappningsmassage är just vad det heter – en stund för mig att få vårda min kropp, att få axlarna att sjunka en aning att få en nacke som är rörligare och en rygg som plötslig känns som den ska, men det är mer än så det är en stund att få utrymme och ro för mig att få sjunka ner i tystnad och meditation och bara vara.”

”Total avspänning, i en trygg miljö, med varsam omsorg”

”Avslappningsmassage är för mig en massage både för själen och för kroppen. Särskilt när den utförs av en mycket kompetent och lyhörd massör.”

När Maria möter mig, i dörren invid magnoliaträdet, känner jag mig varmt välkommen. Som massör är hon skicklig och inlyssnande – med lugn och närvaro i stunden.”

Avslappningsmassage är mjuk, lugnande och samtidigt (i alla fall när jag får massage) fokuserad på muskler som identifieras som särskilt spända. Syftet är att få kroppen att slappna av och sinnet att finna ro, genom en kombination av avslappnande massage, musik och genom att ”massagetagaren” själv fokuserar på att närvara i stunden genom medveten närvaro. 

Den fysiska beröringen kan sänka hjärtfrekvensen, sänka blodtrycket, minska kortisolnivåerna och stärka immunförsvaret.

Rygg, axlar, nacke och huvud masseras på brits i 30 eller 45 minuter.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller om du vill boka tid för massage.

Priser för avslappningsmassage

•    Rygg- och nackmassage 30 min: 400 kronor
•    Massage av rygg, nacke och ansikte 45 min: 550 kr

Priserna är inklusive moms.

Friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från arbetsgivaren är en förmån som ska ge möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.
 
Enligt skatteverkets regler kan du använda ditt friskvårdsbidrag till massage.
Rulla till toppen